default-image

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Γεννηματά

Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Γεννηματά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα η Φώφη Γεννηματά, όπως έγινε γνωστό από το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε εκ νέου σήμερα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ τονίζουν:

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, δεν έχουν θέση οι διαφωνίες και οι αντιπαλότητες. Σημασία έχει, όπως τόνισε και χθες στην ομιλία της στο Κοινοβούλιο η Φώφη Γεννηματά, το αποτέλεσμα, που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο, παρά η συμφωνία».

«Ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν ότι η χθεσινή ψηφοφορία και η έγκριση της ελληνικής πρότασης από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας στην Ευρώπη», αναφέρουν.

Επιπλέον μήνυμα απέστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Sergei Stanishev, στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:

«Η ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ένα πολύ καλό μήνυμα για τη συνεδρίαση του Eurogroup».

Όπως σημειώνουν στη Χαριλάου Τρικούπη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε ότι οι Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης βοήθησαν και βοηθούν την Ελλάδα καθοριστικά, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Τέλος, η Φώφη Γεννηματά ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι, σε περίπτωση που διεξαχθει την Κυριακή η Σύνοδος Κορυφής, θα μεταβεί και η ίδια ξανά στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στην σύνοδο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News