default-image

Κοιλιάρας και Ραπτάκης στο στόχαστρο του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Κοιλιάρας και Ραπτάκης στο στόχαστρο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αργότερο σε 10 μέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ και στόχος είναι το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό. Σε μεταγραφικό επίπεδο υπάρχει πραγματικός... πυρετός και στο προσκήνιο έρχονται τα ονόματα των Γιάννη Κοιλιάρα και Δημήτρη Ραπτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές έχουν προχωρήσει σημαντικά. Αν ήδη δεν μπορούν να θεωρηθούν «κλεισμένοι», απομένει μια τελική συζήτηση, καθώς από τις πρώτες επαφές υπάρχει ταύτιση απόψεων. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση ο ΟΦΗ της νέας σεζόν να έχει έντονο κρητικό στοιχείο.

Ο Ραπτάκης, που έχει φτάσει ξανά κοντά στους «ασπρόμαυρους», είχε πέρυσι γεμάτη σεζόν με τον Ηρακλή Ψαχνών στη Football League, αποτελώντας ένα αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό. Από την άλλη, ο Γιάννης Κοιλιάρας ήταν σημείο αναφοράς στη μεγάλη προσπάθεια του Ηροδότου, ενώ αγωνίστηκε και στον Εργοτέλη.

Σε ό,τι αφορά παίκτες που ακούγονται από τον ΑΟΧ, μόνο ο Παπατζίκος μπορεί να θεωρηθεί «κλεισμένος», αφού οι Γκούμας, Κρητικός και Παγώνης είναι σε άλλο στάδιο συζήτησης και δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι θα απασχολήσουν, τουλάχιστον άμεσα. Πάντως, πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ο Μουράτ Σεροπιάν γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη χανιώτικη ομάδα.

Η εκκαθάριση της ΠΑΕ

Στη χθεσινή σύσκεψη του διοικητικού σχήματος έντονα απασχόλησαν το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, όπως και το συμφωνητικό που πρέπει να υπογραφεί με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (στη συνεδρίαση παρέστη ο πρόεδρος, Γιάννης Δανδάλης).

Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας Αντύπας Σηφάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου, στον οποίο έχει αναθέσει η διοίκηση του ΟΦΗ τα θέματα αυτά. Συγκεκριμένα, ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε και στο θέμα αυτό να μην εμφανιστούν προβλήματα. Επιπλέον, επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα που έχουν επείγον χαρακτήρα, όπως να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News