default-image

Ο Ντόστανιτς στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Ο Ντόστανιτς στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λύση από το εξωτερικό, αλλά με καλή γνώση της ελληνικής πραγματικότητας κατέληξαν στην Λάρισα για την τεχνική ηγεσία. Ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας (σε συνεργασία με τον Θωμά Κυπαρίσση) επέλεξε τον Ράτκο Ντόστανιτς, που έχει κάτσει στον πάγκο της Βέροιας (2007, 2013-14), αλλά και του Διαγόρα (2011-12).

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συνεργασία με συμβόλαιο 2 ετών με τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ευρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Λάρισα μαζί με τους μάνατζέρ του. Αφού συνάντησε τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τον νέο τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο και το βράδυ παρακολούθησε το παιχνίδι Ελλάδα-Αυστρία (Euro U19) στο γήπεδο που η ομάδα θα δίνει τους αγώνες της.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς θα συνεργαστεί με τον Θωμά Κυπαρίσση τις επόμενες ημέρες για να επιλέξουν μαζί τους υπόλοιπους συνεργάτες τους στο προπονητικό team.

Από σήμερα όλες οι επιλογές παικτών για το ρόστερ της επόμενης σεζόν θα γίνονται αποκλειστικά από τον προπονητή και τον Θωμά Κυπαρίσση.

Ο προπονητής ζήτησε μαγνητοσκοπημένους αγώνες της προηγούμενης σεζόν τόσο της ΑΕΛ όσο και της Παναχαϊκής για να αποφασίσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα παραμείνουν και ποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα έρθουν.

Η επίσημη παρουσίαση του Ράτκο Ντόστανιτς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα και ώρα που θα ορισθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News