default-image

Ηράκλειο: Δράσεις για την καθαριότητα της πόλης

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Δράσεις για την καθαριότητα της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την εθελοντική συμμετοχή και προσπάθεια τόσο των πολιτών, όσο και εθελοντικών οργανώσεων της πόλης, ο δήμος Ηρακλείου αυτήν την Κυριακή 12 Ιουλίου, συνεχίζει την προσπάθειά του να αναδιαμορφώσει και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης, πραγματοποιώντας νέες δράσεις εξωραϊσμού και καλλωπισμού, αυτή τη φορά στο πάρκο του Λάκκου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «ο δήμος Ηρακλείου αναλαμβάνει μια νέα σημαντική πρωτοβουλία σε συνεργασία με εθελοντικές οργανώσεις της πόλης για να αλλάξει όψη το πάρκο του Λάκκου που βρίσκεται δίπλα στο Υγειονομικό (οδός Τομπάζη & Σπιναλόγκας).

Με τις δράσεις αυτές συνεχίζεται η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής Αρχής για την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα της καθημερινότητας, του περιβάλλοντος και γενικότερα μιας νέας αντίληψης για την ανάπτυξη της συλλογικότητας και του εθελοντισμού για να αλλάξει η εικόνα της πόλης.

Η προσπάθεια εξωραϊσμού και αναζωογόνησης του πάρκου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουλίου από τις 10 π.μ..

Οι οργανωτές της δράσης στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς τους δημότες εθελοντές τους καλούν αρχικά να βοηθήσουν στον καθαρισμό του χώρου και στην συνέχεια να προσθέσουν χρώμα σε αυτόν ζωγραφίζοντας  παρέα με μουσική και ευχάριστη διάθεση.

Το μόνο που χρειάζεται να κρατούν μαζί τους είναι μία σκούπα και φαράσι ή πινέλα και ρολά διαφόρων μεγεθών για να προσθέσουν χρώμα στο πάρκο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News