Ειδήσεις

Βρυξέλλες: Συνάντηση Μπακογιάννη, Χατζηδάκη με Γιούνκερ

Η ελληνική Βουλή έχει την πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία, υποστήριξαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Η συνάντηση των Ελλήνων βουλευτών με τον κ. Γιούνκερ διήρκεσε 50 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Κομισιόν, στις Βρυξέλλες.

«Μεταφέραμε το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκη ότι η ΝΔ είναι το βαθιά ευρωπαϊκό κόμμα που στήριξε την προοπτική της χώρας μέσα στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη και βεβαιώνει ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ότι αυτή η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία» ανέφερε κατόπιν της συνάντησης η κ. Μπακογιάννη.

Ελπίζω και εύχομαι, συνέχισε, η συμφωνία αυτή πράγματι να έρθει και οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης να είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος και να μην πληρώσει ένας ολόκληρος λαός ερασιτεχνισμούς, ιδεοληψίες και εγωισμούς.

Από την πλευρά του, ο Κ. Χατζηδάκης διαμήνυσε ότι μετέφεραν στον κ. Γιούνκερ το μήνυμα ότι οι θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία πέντε χρόνια δεν πρέπει με κανένα τρόπο να πάνε χαμένες και πως η επιτυχία της Ελλάδας θα είναι και επιτυχία της Ευρώπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια