Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Στηρίζει την αυριανή συγκέντρωση πολιτών

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου συμπαρίσταται και στηρίζει την εκδήλωση που διοργανώνουν πολίτες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλώντας τον κόσμο την Παρασκευή στην πλατεία Δασκαλογιάννη να διατρανώσει τη βούληση του λαού να ζήσει με δημοκρατία και αξιοπρέπεια μέσα στην Ευρώπη των λαών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει ενωμένους», τονίζουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούν τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση.

«Ο ελληνικός λαός», τονίζεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, «εκφράστηκε κυρίαρχα και δημοκρατικά στις 5/07, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας, αξιοπρέπειας προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός Ελλάδος. Κάποιοι δυστυχώς ακόμα κωφεύουν, δεν πήραν το μήνυμα και προσποιούνται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αυτή την Παρασκευή 10/7, πολίτες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν κόσμο σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στις 7:30 μ.μ., για να διατρανώσουν την αταλάντευτη βούληση του λαού μας να ζήσει με δημοκρατία και αξιοπρέπεια μέσα στην Ευρώπη, σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, των λαών, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαρίσταται, στηρίζει την εκδήλωση και καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση, εκπέμποντας ένα ηχηρό ΟΧΙ στους εκβιασμούς, στα τελεσίγραφα, στην αδιαλλαξία των θεσμών.

Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει ενωμένους. Με ψυχραιμία συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια για τα δίκαια του λαού μας, της πατρίδας μας, για μια λύση βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη. Ο νέος εθνικός διχασμός που κάποιοι απεργάζονται, μέσα και έξω από τη χώρα, δε θα επιτρέψουμε να συμβεί. Υπέρτατος νόμος είναι το δίκιο των ανθρώπων.

Ο λαός μίλησε. Η δημοκρατία νίκησε. Η αξιοπρέπεια νίκησε», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια