Ειδήσεις

Διάθεση 30.000 θέσεων από 19€ για ταξίδια στο εσωτερικό

Η AEGEAN ανακοινώνει τη διάθεση 30.000 θέσεων στην κατηγορία GoLight για το εσωτερικό με 19 ευρώ για ταξίδια με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 39 ευρώ για ταξίδια από Αθήνα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους επιβάτες να ταξιδέψουν στους αγαπημένους τους ελληνικούς προορισμούς, ακόμη πιο οικονομικά.

Δίκτυο εσωτερικού

30.000 θέσεις διαθέσιμες στην κατηγορία GoLight

Από Αθήνα 39 ευρώ

Προς Αθήνα 19 ευρώ

Από/προς Θεσσαλονίκη 19 ευρώ

Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από σήμερα 8/7/2015 έως 10/7/2015 ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 14/07/2015 έως 15/9/2015.

Οι ναύλοι είναι στην κατηγορία GoLight και περιλαμβάνουν τη μεταφορά μίας χειραποσκευής βάρους έως 8 κιλά, ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean, www.aegeanair.com, ή για αγορά με μετρητά από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της εταιρείας. Οι ναύλοι δεν συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής.

Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες όπως Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση αλλαγής κράτησης (rebooking fee) και χρέωση διαφοράς ναύλου, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του εισιτηρίου. Ο ναύλος GoLight που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 19€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος GoLight είναι 39 ευρώ.

Σε περίπτωση κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας (801 11 20000) οι ναύλοι επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια