default-image

Έχει μπει σε ένα δρόμο ο σχεδιασμός του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Έχει μπει σε ένα δρόμο ο σχεδιασμός του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την άφιξη του Μουράτ Σεροπιάν ξεκινά ουσιαστικά και ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στη Γ' Εθνική.

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκη, και έγινε μία πρώτη κουβέντα για το σχεδιασμό της ομάδας τη νέα περίοδο.

Ο κ. Σεροπιάν έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο πάνω σε αυτό, πάνω στο οποίο γίνονται και ο επαφές. Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας, η ομάδα να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό της.

Πέρα από το θέμα των παικτών πάντως, ήδη η διοίκηση του ΟΦΗ και ο κ. Σεροπιάν είναι σε συνεργασία με την διοίκηση του ΟΦΗ για θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας, τα φιλικά παιχνίδια, την οργάνωση του τιμ που θα πλαισιώσει τους προπονητές (τεχνικός διευθυντής, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές, ιατρικό επιτελείο κ.λ.π.), τις εργασίες και ετοιμασίες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας, τον ρουχισμό και την προμήθεια αθλητικού υλικού. Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι πολύ σύντομα η ομάδα να μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα σχέδια και τους στόχους που έχει θέσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News