default-image

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Μπολάκης

Αθλητισμός
Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Μπολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ρόστερ του ΟΦΗ παραμένει ο Μανόλης Μπολάκης καθώς ήρθε σε συμφωνία με την κρητική ομάδα και θα την ενισχύσει στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει στη Γ' Εθνική.

Ο 21 ετών (20-10-1994) δεξιός οπισθοφύλακας της κρητικής ομάδας απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη νέα διοίκηση του ΟΦΗ και θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας. Στη συνάντηση που είχε ο νεαρός αμυντικός με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο τελευταίος του έκανε γνωστό ότι όραμα της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι τα νέα παιδιά που αναδείχθηκαν από τα σπλάχνα της ομάδας, να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που θα δημιουργηθεί, για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Στόχος της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι μετά τον Μπολάκη να κλείσουν θετικά και οι υποθέσεις των Δαμιανάκη και Φαζού, στους οποίους έχει γίνει αντίστοιχη πρόταση. Να σημειωθεί ότι ο Μανόλης Μπολάκης είχε 8 συμμετοχές στην προηγούμενη αγωνιστική χρονιά στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, ενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις έφεραν και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

«Δε σκέφτηκα ποτέ να φύγω»

Μετά την ανανέωσή του, ο Μανόλης Μπολάκης τόνισε: «Από την αρχή ήθελα να μείνω στην ομάδα. Δεν σκέφθηκα ποτέ κάτι άλλο. Απλά ήθελα να δω, σε ποιο πλάνο θα κινηθεί η ομάδα, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ Εθνική. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, με το νέο συμβούλιο και είδα το όραμα τους για να επαναφέρουν τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Χαίρομαι που θα μπορέσω και εγώ να συμμετέχω σε αυτό. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News