default-image

Κριτσωτάκης για δημοψήφισμα: "Νίκη με ιστορικές διαστάσεις"

Κρήτη
Κριτσωτάκης για δημοψήφισμα: "Νίκη με ιστορικές διαστάσεις"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιστορικών διαστάσεων νίκη» χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

«Ο ελληνικός λαός, την Κυριακή, έμεινε όρθιος και κατάφερε, παρά την ενορχηστρωμένη τρομοκρατία και τον εκβιασμό, μια ιστορικών διαστάσεων νίκη που ακούστηκε σ' όλο τον κόσμο», αναφέρει ο κ. Κριτσωτάκης αναλυτικά στη δήλωσή του, για να συνεχίσει:

«Στο Ηράκλειο, το ποσοστό - άνω του 70%, πολύ υψηλότερο του γενικού μέσου όρου - συνδέεται με τις δημοκρατικές παραδόσεις και την ιστορία του κρητικού λαού. Οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισσες με αποφασιστικότητα αντέδρασαν στο τελεσίγραφο των δανειστών, στα ψευδοδιλήμματα της αντιπολίτευσης και στις σειρήνες των συστημικών ΜΜΕ.

Το αποτέλεσμα αυτό μας γεμίζει με υποχρέωση και ταυτόχρονα είναι παρακαταθήκη για τους αγώνες που έπονται.

Χαιρετίζουμε αυτούς που ψήφισαν το ΟΧΙ. Απευθυνόμαστε και σε εκείνους που καλοπροαίρετα και τρομοκρατημένοι ψήφισαν ΝΑΙ, γιατί και αυτοί είναι απαραίτητοι και αναγκαίοι. Κανείς δεν περισσεύει.

Το ΟΧΙ σημαίνει για εμάς ότι πρέπει να αγωνιστούμε για το σταμάτημα της πολιτικής των νεοφιλελεύθερων μνημονίων. Δίνει εντολή για μια συμφωνία που να εμπεριέχει λύση με σαφή μείωση του χρέους και δημιουργεί προϋποθέσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας», καταλήγει στη δήλωσή του ο βουλευτής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News