Ειδήσεις

Κινεζικό κυβερνητικό κλιμάκιο στην Περιφέρεια Κρήτης

Κυβερνητικό κλιμάκιο της κινεζικής επαρχίας Υunnan, με επικεφαλής την εκτελεστική αντικυβερνήτη κ. Li Jiang, επισκέφτηκε σήμερα στην Περιφέρεια τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Οι Κινέζοι αξιωματούχοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για συνεργασία σε επίπεδο πολιτιστικό, τουριστικό και εμπορικό. Καλωσορίζοντας την κινεζική αντιπροσωπεία ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της Κρήτης, τον πρωτογενή τομέα και τα προϊόντα που παράγει το νησί, με κυρίαρχο το ελαιόλαδο, όπως επίσης την αξία της κρητικής διατροφής.

Η εκτελεστική αντικυβερνήτης κ. Li Jiang, από την πλευρά της, αφού ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την ενημέρωση που έκανε, απηύθυνε πρόσκληση για συμμετοχή της Κρήτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το μήνα Νοέμβριο στην επαρχία Υunnan, και στη διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων-ποτών τον Ιούνιο του 2016. Επίσης εξέφρασε την επιθυμία για την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για πολιτισμικές, τουριστικές και εμπορικές ανταλλαγές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια