default-image

Π. Καμμένος: "Η συμφωνία είναι μονόδρομος"

Ελλάδα
Π. Καμμένος: "Η συμφωνία είναι μονόδρομος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα. Χθες ο ελληνικός λαός έδωσε το σύνθημα για ελληνική ομοψυχία. Ο ελληνικός λαός έδωσε ένα μήνυμα ότι δεν τρομοκρατείται δεν απειλείται», δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος. «Οι λαοί αποφασίζουν», τόνισε.  

«Σε λίγο θα έχετε το κοινό ανακοινωθέν το οποίο υπογράφουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εκτός του Κουτσούμπα», ενημέρωσε ο κ. Καμένος.

Επανέλαβε ότι είναι «μεγάλη μέρα το σύνολο των πολιτικών κομμάτων». Από δω και πέρα, είπε «είναι στα χέρια της Ευρώπης να επαλειφθεί ότι η λύση που αποτελεί επιθυμία του ελληνικού λαού και των κομμάτων θα πρέπει να δοθεί άμεσα ώστε η Ελλάδα να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας».

«Η συμφωνία είναι μονόδρομος, αφορά μία συμφωνία που πρέπει να επιτευχθεί από την Ε.Ε. με αποκατάσταση ρευστότητας, με αναπτυξιακό πακέτο με μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν», τόνισε ο κ. Καμμένος.

«Ο πρωθυπουργός έλαβε από τους αρχηγούς των κομμάτων ότι θα έχει τη στήριξή τους γι' αυτό. Από τη στιγμή που υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού οι εταίροι δεν μπορούν να κάνουν πίσω», διευκρίνισε ο κ. Καμμένος.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News