default-image

Σεροπιάν: Και την ψυχή μας για την ομάδα του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Σεροπιάν: Και την ψυχή μας για την ομάδα του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα ο Μουράτ Σεροπιάν, γεγονός που αναμένεται να δρομολογήσει άμεσα τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Αρμένιος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στην Κρήτη και εμφανίστηκε έτοιμος να μπουν οι βάσεις ώστε να χτιστεί το νέο οικοδόμημα του ΟΦΗ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην Κρήτη. Είναι ένα περιβάλλον πολύ γνώριμο για μένα. Δυστυχώς είμαστε άτυχοι γιατί η πολιτικοοικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη για τη χώρα, και δημιουργεί εμπόδια για να προχωρήσουμε στο δρόμο που χρειάζεται για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όμως παρά τις δυσκολίες να μπούμε στο σωστό δρόμο» δήλωσε αρχικά ο Μουράτ Σεροπιάν και συνέχισε: «Είμαστε ακόμα στην αρχή χρειάζεται δουλειά σε όλους τους τομείς. Βασικό είναι να καταλάβουμε ότι μέσα από δυσκολίες είναι ευκαιρία να χτίσουμε τον ΟΦΗ από την αρχή σε σωστές βάσεις. Δε χρειάζεται βιασύνη και άγχος. Πρέπει να γίνουν όλα με υπομονή και σε σωστές βάσεις».

Αναφορικά τώρα με το που θα γίνει η προετοιμασία είπε: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Το πιθανότερο είναι να γίνει εδώ η προετοιμασία γιατί δε θέλουμε να χάνουμε χρόνο. Όλες οι ομάδες βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή».

Σε ότι αφορά στους άμεσους συνεργάτες του αλλά και τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Το διάστημα που προηγήθηκε δουλεύουμε με τη διοίκηση σε όλους τους τομείς. Δεν είναι ώρα τώρα για να λέμε πολλά πράγματα. Η δουλειά μου είναι να «χτίζω» ομάδες. Όποτε πήρα το χρόνο γι' αυτό το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό».

Μάλιστα όπως είπε στην ομάδα θα υπάρξει έντονο και το κρητικό στοιχείο: «Το ίδιο έκανα και στα Χανιά, το ίδιο θα κάνω και στον ΟΦΗ. Η Κρήτη είναι το δεύτερο ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Το περιβάλλον δεν είναι άγνωστο για μένα. Οι προτεραιότητες μας έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ομάδας και την επιλογή των κατάλληλων ποδοσφαιριστών».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα και στο φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ: «Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο. Θα χρειαστούμε περισσότερο τη βοήθεια του στο να καταλάβουν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΟΦΗ. Μόνο ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό. Θυμάμαι την ομάδα επί εποχής Γκέραρντ. Παρακαταθήκη μας είναι το όραμα που έχουμε. Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News