default-image

"Βατερλό" δημοσκόπων το βράδυ (;)

Ελλάδα
"Βατερλό" δημοσκόπων το βράδυ (;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη την εβδομάδα οι δημοσκόποι έδιναν μάχη με ντέρμπι. Ειδικοί λένε ότι το βράδυ θα έχουμε Βατερλό των δημοσκόπων. Δεν είναι τυχαίο ότι από χθες εγκατέλειψαν τις μετρήσεις και δεν κάνουν exit polls, φοβούμενοι την αποτυχία για πολλοστή φορά.

Εντύπωση προκαλεί το ότι και η εταιρεία δημοσκοπήσεων που εξυπηρετούσε όλο το προηγούμενο διάστημα έχει σιωπήσει (μέχρι προχθές έδινε ισοπαλία του ΝΑΙ και του ΟΧΙ).

Εκπλήξεις μεγατόνων με το άνοιγμα της κάλπης αναμένουν λοιπόν οι ψύχραιμοι αναλυτές. Η εκτίμηση των πιο ψύχραιμων αναλυτών δίνουν προβάδισμα υπέρ του Ναι ή του Όχι που θα κυμαίνεται ανάμεσα στο 5%-11%.

Μιλάνε για καθαρή επικράτηση του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ που κάθε άλλο παρά σε ντέρμπι θα παραπέμπει.

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα, θα ανακαλύψουν τις γνωστές δικαιολογίες των γκαλοπατζήδων.

Οι στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού ποντάρουν στο ένα σημείο με διαφορά.

Σημειωτέον ότι τεράστιες και κορυφαίες εταιρείες στοιχημάτων (π.χ. η ΒΕΤFAIR κ.λπ.) δίνουν με μεγάλη διαφορά την επικράτηση του ενός σημείου της δημοψηφισματικής απάντησης με μεγάλη πτώση του ενός σκέλους της ερώτησης του δημοψηφίσματος και εδώ παίζονται πολλά χρήματα.

Πώς φτάσαμε πάντως στη χώρα μας να παρατηρούμε ακόμη και στοιχηματικές εταιρείες για ένα αποτέλεσμα που κρίνει τη ζωή όλων μας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News