default-image

Αυγενάκης: "Ανακριβή, ανεύθυνα και συκοφαντικά δημοσιεύματα"

Κρήτη
Αυγενάκης: "Ανακριβή, ανεύθυνα και συκοφαντικά δημοσιεύματα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δημοσιεύματα που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο και ανακυκλώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία γίνεται λόγος ότι πολιτικό πρόσωπο από το Ηράκλειο μετέφερε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ, απαντά με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ν.Δ. του Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης χαρακτηρίζει «ανακριβή» τα όσα δημοσιεύονται σε τοπικό site και ανακυκλώνονται και σχολιάζονται επώνυμα σε Facebook, Twitter κ.λπ., τονίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα περιγράφονται και απαιτεί από τον "αρθρογράφο" και όσους διακινούν αυτού του είδους τα δημοσιεύματα να βγουν στη δημοσιότητα με στοιχεία και ονόματα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει ο βουλευτής, «διαβάζω με ιδιαίτερη απογοήτευση τις τελευταίες ώρες τα όσα δημοσιεύονται σε τοπικό site, περιγράφονται και στη συνέχεια σχολιάζονται και ανακυκλώνονται επώνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.λπ.).

Δημοσιεύματα για εν ενεργεία πολιτικό πρόσωπο του Ηρακλείου "...που μετέφερε στο εξωτερικό ποσό που υπερβαίνει το 1 εκατ. με τη βοήθεια Στουρνάρα..." και που μάλιστα δε διστάζουν κάποιοι να με ονοματίσουν.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τα όσα περιγράφονται, ΑΠΑΙΤΩ από τον "αρθρογράφο" και όσους ανεύθυνα διακινούν ονόματα, να παραδώσουν στις αρμόδιες Αρχές αλλά και να βγουν στη δημοσιότητα τώρα-σήμερα στοιχεία και ονόματα.

Οι καιροί δεν επιδέχονται αμφισημίες και ανεύθυνη διάδοση φημών και "συμπερασμάτων", διότι πολύ απλά σπιλώνονται ανεπανόρθωτα προσωπικότητες και υπολήψεις.

Οι ώρες επιβάλλουν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια από όλους.

Οτιδήποτε άλλο δε συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή δημοσιογραφία και στο δημόσιο διάλογο».

Στον έφορο αντιπροσώπων δικαστικής Αρχής, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών και στον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου απευθύνεται ο Λ. Αυγενάκης

Στον έφορο αντιπροσώπων δικαστικής Αρχής Ηρακλείου, τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου απευθύνεται με έγγραφό του ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης μετά τα όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες σε τοπικό site, και στη συνέχεια ανακυκλώνονται και σχολιάζονται επώνυμα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.λπ.) και κάνουν λόγο για εν ενεργεία πολιτικό πρόσωπο του Ηρακλείου «...που μετέφερε στο εξωτερικό ποσό που υπερβαίνει το 1 εκατ. με τη βοήθεια Στουρνάρα...» φωτογραφίζοντας τον ίδιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Αυγενάκη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News