default-image

Στο νοσοκομείο ο 52χρονος που ήθελε να αυτοκτονήσει

Κρήτη
Στο νοσοκομείο ο 52χρονος που ήθελε να αυτοκτονήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου παρακολουθείται και από ψυχίατρο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται προληπτικά ο 52χρονος κτηνοτρόφος που χθες αναστάτωσε την περιοχή του Γαζίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει με κουζινομάχαιρο, ενώ τελικά επενέβησαν οι Αρχές και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο 52χρονος τραυματίστηκε στο λαιμό, αλλά ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο παρ' ολίγον αυτόχειρας άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού του και άρχισε να απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Η αναστάτωση δεν έλλειψε από την περιοχή, με τους γείτονες και συγγενείς να κινητοποιούνται άμεσα.

Ειδοποίησαν αρχικά το ΕΚΑΒ, αλλά και την Αστυνομία, επειδή ήταν επιθετικός. Άμεσα έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Ειδική ομάδα προσέγγισε τον 52χρονο και με τη συνδρομή της Αστυνομίας, αλλά και συγγενών κατάφερε να τον πείσει να αφήσει το μαχαίρι, που συνεχώς το έβαζε στο λαιμό του φωνάζοντας και απειλώντας.

Ο 52χρονος με την κινητή μονάδα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου εφημέρευε, σε καλή κατάσταση. Νωρίτερα είχε τραυματιστεί ελαφρά στο λαιμό από το μαχαίρι που κρατούσε.

Ιωάννα Βλαχάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News