default-image

Καρλίτος και επίσημα στον Ηρακλή

Ποδόσφαιρο
Καρλίτος και επίσημα στον Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλής συνεχίζει να σχεδιάζει με εντατικούς ρυθμούς την… επόμενη μέρα. Τη φανέλα, έτσι, του Γηραιού θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Καρλίτος, καθώς ο 30χρονος αμυντικός από την Πορτογαλία υπέγραψε το συμβόλαιό του και έγινε η τέταρτη μεταγραφή του «γηραιού» για φέτος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του 30χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ, Καρλίτος, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας μας.

"Καρέ" των μεταγραφικών κινήσεων για τον ΗΡΑΚΛΗ, καθώς πριν από λίγη ώρα, οι "κυανόλευκοι" ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον 30χρονο Πορτογάλο ακραίο αμυντικό, Καρλίτος. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύωρες, ωστόσο, η θέληση και η επιμονή του Προέδρου του Ηρακλή, Σπύρου Παπαθανασάκη, ο οποίος ήθελε διακαώς να φέρει το "πολύτιμο εργαλείο", όπως είπε, στο Καυτανζόγλειο, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο προπονητής της ομάδας, εμφανίστηκαν χαρούμενοι αλλά και ανακουφισμένοι, καθώς η ενίσχυση του Ηρακλή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News