Ειδήσεις

Τα Windows 10 δεν έρχονται για όλους στις 29 Ιουλίου

Ήδη από τον Ιούνιο η Microsoft άρχισε να δέχεται «κρατήσεις» για τα Windows 10, ανακοινώνοντας ότι έτσι θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση την 29η Ιουλίου. Εντούτοις, τώρα ο επικεφαλής των Windows, Τέρι Μάγιερσον ανακοινώνει ότι η 29η Ιουλίου αφορά πρωτίστως τους Windows Insiders -πέντε εκατομμύρια που δοκιμάζουν τα νέα Windows από καιρό.

«Στην συνέχεια, θα αρχίσουμε να ειδοποιούμε κατά κύματα συστήματα που έχουν κάνει κράτηση, αυξάνοντας την διάθεση μετά την 29η Ιουλίου. Η αναβάθμιση θα γίνει σε φάσεις, ανακοίνωσε η Microsoft από το επίσημο μπλογκ των Windows.

»Εάν έχετε κάνει κράτηση για τα Windows 10, θα σας ειδοποιήσουμε μια φορά αφού ο έλεγχος συμβατότητας βεβαιώσει ότι θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία και ότι τα Windows 10 έχουν μεταφερθεί στο σύστημά σας.»

Τα Windows 10 Pro θα είναι διαθέσιμα στις 29 Ιουλίου μαζί με τα Windows 10 Home. Όσοι προμηθεύονται μαζικά άδειες για τα νέα Windows θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education από τον διακομιστή Volume Licensing Service Center (VLSC) από την 1η Αυγούστου 2015, ανακοίνωσε ο αρχιμηχανικός λογισμικού.

Πηγή: tech.in.gr

Σχόλια