default-image

ΟΕΒΕΝΗ: "Ναι" στο ευρώ, "όχι" στη λιτότητα

Κρήτη
ΟΕΒΕΝΗ: "Ναι" στο ευρώ, "όχι" στη λιτότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποίησε χθες Πέμπτη η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και το δημοψήφισμα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου και Πρόεδροι Σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, εκφράστηκε η αγωνία και ο προβληματισμός των Επαγγελματοβιοτεχνών, τονίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και ότι μια ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα φέρει καταστροφικά αποτελέσματα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους, πρέπει να παραμεριστούν οι διαφορές και να ενωθεί ο ελληνικός λαός, λέγοντας ένα ηχηρό «ναι» στο ευρώ και «όχι» στη λιτότητα.

Συμφωνούν πως πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία, η λογική, η ομόνοια και η ομοψυχία, έτσι ώστε να μην υπάρξει διχασμός στους Έλληνες και για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας.

Επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι αποφάσισαν να παραμείνουν ενωμένοι, δυνατοί και προετοιμασμένοι, καθώς, όπως υποστηρίζουν, η χώρα έχει ακόμα να διανύσει έναν δύσκολο δρόμο και μόνο με την ενότητα μπορεί να έχει θετική έκβαση η περιπέτεια αυτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News