default-image

Αποστάσεις από τη ΓΣΕΕ κρατά το ΕΚΗ

Κρήτη
Αποστάσεις από τη ΓΣΕΕ κρατά το ΕΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του στις 2/7/2015, αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από τη θέση της ΓΣΕΕ την οποία και θεωρεί καθαρά κομματική και αντίθετη στις αποφάσεις των οργάνων της.

Έπειτα από ανακοίνωσή του, το ΕΚΗ θεωρεί ότι «η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι Δημοκρατική, Συνταγματική και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των ευρωπαϊκών παραδόσεων».

Όπως αναφέρεται, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου είναι «αδιαπραγμάτευτα αντίθετο σε κάθε είδους μνημόνιο και με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου, της μισθωτής εργασίας και του ελληνικού λαού».

«Αταλάντευτο στις θέσεις και τις αποφάσεις του πρόσφατου συνεδρίου του, λέει "όχι" σε κάθε υφεσιακό μέτρο, που θα έχει άμεση συνέπεια στην αύξηση της ανεργίας και την περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού, είτε αφορά τη θέση της αντιπολίτευσης, είτε τη θέση της κυβέρνησης, είτε τη θέση των Ευρωπαίων πιστωτών».

Το ΕΚΗ καλεί «το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έτσι, ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο, ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να καταρρακώσουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Την Κυριακή 5 Ιουλίου πρέπει επιτέλους να ακουστεί η φωνή του ελληνικού λαού. Τα θέλω και τα πιστεύω του, γιατί, ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουν, όλοι θέλουν και επιζητούν ένα καλύτερο μέλλον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News