Ειδήσεις

Περιοδείες του ΚΚΕ στο Ηράκλειο ενόψει δημοψηφίσματος

Ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5ης Ιούλη, το ΚΚΕ καλεί το λαό να μην επιλέξει «ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη», αλλά να σηκώσει το ανάστημά του και να εκφράσει στο δημοψήφισμα την αντίθεσή του στην Ε.Ε. και να μη διαλέξει νέο μνημόνιο αλλά να «ακυρώσει» αυτό το δίλημμα, «ρίχνοντας» στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ «Όχι στην πρόταση των Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΚΤ».

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ είναι σήμερα 3 Ιούλη σε εξέλιξη:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στη ΔΕΗ στο Τσαλικάκι στις 9:30 π.μ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, στις επιχειρήσεις "Δομική Κρήτης Α.Ε.", "Λατομική Α.Ε.", Μάρμαρα Γωνιανάκης ΑΕΒΕ στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου στις 8 π.μ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο, στην Πυροσβεστική και στην ΕΜΑΚ στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου στις 9 π.μ και στη ΔΕΗ στα Ληνοπεράματα στις 11 π.μ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Πάνο Καραγιώργο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο του Σαβοϊδάκη στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου στις 10π.μ. και στο εργοστάσιο της Coca-Cola στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου στις 11 π.μ.

Σχόλια