Ειδήσεις

Ξενοδόχοι: "Εθνικό καθήκον το ναι"

Εθνικό καθήκον είναι το "ναι" σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, που τονίζει «με βαθύ αίσθημα ευθύνης και έντονη αγωνία για το μέλλον της χώρας μας δηλώνουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν ως αποτέλεσμα να πλήττεται ανελέητα ο τουρισμός, ο μόνος παραγωγικός τομέας που έχει απομείνει στην χώρα, καθώς οι ακυρώσεις έχουν αυξηθεί δραματικά η δε ροή νέων κρατήσεων για το υπόλοιπο της σεζόν έχει σχεδόν μηδενιστεί.

Τα ξενοδοχεία όλης της χώρας αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα τροφοδοσίας με συνέπεια σε λίγες ημέρες να είναι αδύνατη ή υποτυπώδης η σίτιση των πελατών μας.

Με την υπάρχουσα κατάσταση το κλείσιμο των ξενοδοχειακών μονάδων είναι πλέον ορατό με τα γνωστά αποτελέσματα της δραστικής αύξησης της ανεργίας και της μείωσης των κρατικών εσόδων.

Η Χώρα μας ήδη βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση από όλους τους παραδοσιακούς φίλους και συμμάχους μας και η μόνη στήριξη που έχουμε σήμερα είναι από την Βενεζουέλα!

Θεωρούμε λοιπόν εθνικό καθήκον την Κυριακή η ψήφος μας να είναι "Ναι" στην Ευρώπη "Ναι" στο ευρώ, "Ναι" στην ομαλότητα».

Σχόλια