default-image

Παπαγιάννης: Με τη βοήθεια και του κόσμου είναι στο χέρι μας

Μπάσκετ
Παπαγιάννης: Με τη βοήθεια και του κόσμου είναι στο χέρι μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική Εφήβων ο Γιώργος Παπαγιάννης, προσπαθεί να κλείσει τα αυτιά του στον τεράστιο ντόρο γύρω από το όνομά του, αλλά και να μείνει ανεπηρέαστος από όσα συμβαίνουν στη χώρα, μολονότι τον απασχολούν.

Ο «πύργος» της ελληνικής ομάδας μίλησε στη Web TV του sport-fm.gr για τον μεγάλο προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 απέναντι στην Ισπανία (20:30), μίλησε για την… εθνική αποστολή που έχει αυτή η ομάδα, στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου, ενώ απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του που είναι μεταξύ Παναθηναϊκού και κολεγίων των ΗΠΑ.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για:

-τον προημιτελικό με την Ισπανία: «Σίγουρα είναι στο χέρι μας. Έχουμε παίξει πολύ καλά στα προηγούμενα ματς. Αυτό που μας βοήθησε ήταν η άμυνα κι αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και την Παρασκευή. Πρώτα να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και μετά στην επίθεση».

-τη μονομαχία του με τον αντίπαλο σέντερ, Σίμα: «Είναι ένα πολύ αθλητικό παιδί, ξέρουμε πώς παίζει. Θα τα δούμε όλα αύριο στο γήπεδο».

-τη βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ όλες αυτές τις μέρες κι ελπίζουμε να το κάνει και αύριο, αλλά και μέχρι τον τελικό αν γίνεται. Σίγουρα είναι πολύ σπουδαίο για μας να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Παίζουμε για την Ελλάδα, αλλά και για τον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει».

-το μέλλον του και τα όσα ακούγονται για Παναθηναϊκό και κολέγια των ΗΠΑ: «Εγώ δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από την Εθνική αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι τον κάθε αγώνα και το παρκέ μόνο. Για τη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει».

-τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα: «Σίγουρα η χώρα περνά δύσκολες στιγμές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, γιατί είμαι πολύ μικρός ακόμη. Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο αγώνας της Παρασκευής και οι υποχρεώσεις της Εθνικής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News