default-image

Θέλει να "δέσει" Βεζένκοφ ο Άρης

Μπάσκετ
Θέλει να "δέσει" Βεζένκοφ ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ένα απ' τα hot ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και προμηνύεται... σφαγή! Την ώρα λοιπόν που αρκετοί σύλλογοι θέλουν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ (μεταξύ αυτών Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα), ο Άρης κάνει τη δική του κίνηση για να κρατήσει τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΑΕ, λοιπόν, προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βούλγαρο πάουερ φόργουορντ με δελεαστικές ετήσιες απολαβές -όπως προκύπτει απ' τη διοίκηση. Λέγεται μάλιστα πως για τον δεύτερο και τρίτο χρόνο του νέου συμβολαίου, εφόσον υπάρξει συμφωνία, τα χρήματα είναι πολύ καλά

Υπενθυμίζεται πως ο Βεζένκοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους κίτρινους ως το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος, αν καταβάλλει το ποσό των 315.000 ευρώ. Ο ίδιος πάντως είπε στους ανθρώπους του Άρη πως θα μελετήσει όλα τα δεδομένα και στη συνέχεια θα δώσει την απάντησή του.

Μένει να φανεί και τι άλλες προτάσεις θα 'χει στα χέρια του ο νεαρός άσος, που στο παρελθόν βέβαια είχε δηλώσει πως εφόσον οι Θεσσαλονικείς παίξουν Ευρώπη (όπως και θα γίνει στο Eurocup), δεν είχε πρόβλημα να παραμείνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News