Ειδήσεις

Κάλεσμα του ΕΠΑΜ Χανίων στο δημοψήφισμα της Κυριακής

Κάλεσμα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Χανίων στους πολίτες να ασκήσουν το ιστορικής σημασίας εκλογικό τους δικαίωμα στο δημοψήφισμα της Κυριακής, λέγοντας όχι στη λεηλασία μισθών και συντάξεων και γενικά στη λιτότητα, διεκδικώντας μια «ελεύθερη πατρίδα χωρίς… συναινετικά μνημόνια».

Στο κάλεσμά του το ΕΠΑΜ Χανίων αναφέρει τα εξής:

«Καλούμε τους συμπολίτες μας να αντισταθούν… στην παραπλάνηση και την καταστροφολογία της τηλε-ενημέρωσης και να ασκήσουν το ιστορικής σημασίας εκλογικό τους δικαίωμα στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Να πούμε όλοι μαζί ΟΧΙ… στην ταπείνωση την κοροϊδία και την εξάρτηση. ΟΧΙ στη συνεχιζόμενη λεηλασία μισθών και συντάξεων μέσα από συμφωνίες φτιαγμένες από και για τους ακόρεστους αποικιοκράτες.

Να πούμε ΟΧΙ στην εγκληματική λιτότητα μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης, που βγήκαν χιλιάδες στους δρόμους για να μας υποστηρίξουν.

Γιατί διεκδικούμε μια ελεύθερη πατρίδα χωρίς… "συναινετικά μνημόνια". Γιατί διεκδικούμε για τη χώρα μας ένα μέλλον, με δημοκρατία και δικαιοσύνη χωρίς το παράνομο χρέος.

Να πούμε ΟΧΙ στην προδοσία, στην ιδιοτέλεια των κερδοσκόπων και στην κάθε είδους πολιτική εκμετάλλευση. Να σταθούμε ενωμένοι, δυνατοί και αντάξιοι, στο παρελθόν που κληρονομήσαμε, αλλά κυρίως στο μέλλον που θέλουμε να φτιάξουμε».

Σχόλια