default-image

Το κείμενο παραίτησης του Κ. Δαμαβολίτη

Κρήτη
Το κείμενο παραίτησης του Κ. Δαμαβολίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου στις δηλώσεις Δαμαβολίτη ότι «θα ψηφίσω ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής» τις οποίες έκανε στον 9.84 και τον Γιώργο Σαχίνη, ήταν να δώσει μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση.

Όμως άμεσα προχώρησε και στις πράξεις: ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι διαγράφει τον Κώστα Δαμαβολίτη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. και του ζήτησε να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα.

Την παραίτησή του ανακοίνωσε αργά το απόγευμα ο Ηρακλειώτης βουλευτής παραδίδοντας την έδρα στο κόμμα, πράγμα το οποίο είχε δηλώσει στη συνέντευξή του στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, ότι εφόσον του ζητηθεί θα το κάνει. Προφανώς αυτός που θα την αναλάβει - εκτός απροόπτου - είναι ο πρώτος επιλαχών, Γρηγόρης Μακαρώνας.

Ακολουθεί το κείμενο παραίτησης:

Ακυρώθηκε η επίσκεψη

Αν και νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, θα ερχόταν αύριο στο Ηράκλειο, ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε την επίσκεψη, ενόψει των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.

Ο κ. Καμμένος απάντησε στους τέσσερις βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. οι οποίοι τάχθηκαν ανοιχτά κατά του δημοψηφίσματος, στέλνοντάς τους ένα ιδιαίτερα σκληρό μήνυμα.

«Έχουμε πόλεμο και δεν κάνουμε εκπτώσεις. Όποιος δεν αντέχει στον πόλεμο, φεύγει», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και η δήλωσή του αυτή αφορούσε τους βουλευτές του κόμματός του οι οποίοι διαφοροποίησαν τη στάση τους για το δημοψήφισμα της Κυριακής, κάποιοι επιλέγοντας το «ναι» και κάποιοι αναφέροντας ότι πρέπει να ακυρωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News