default-image

Για 2η χρονιά το "Aegean Arts Festival" στην Κρήτη

Κρήτη
Για 2η χρονιά το "Aegean Arts Festival" στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 2η συνεχή χρονιά, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης - Europe Direct Κρήτης συνδιοργανώνει το "Aegean Arts Festival", μια εξαιρετική συνάντηση τέχνης και μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 12 Ιουλίου στην Ανώπολη και στην Επισκοπή στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για ένα διεθνές καλλιτεχνικό φεστιβάλ, που ταξιδεύει στην ενδοχώρα της Κρήτης, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και τα μυστικά του νησιού μέσα από τη μουσική και την τέχνη. Ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει νέα ταλέντα και τους δίνει συγχρόνως την ευκαιρία να μοιραστούν την αγάπη τους για τη μουσική και την τέχνη.

Στην Ανώπολη, το Βιοτεχνικό Πάρκο ανοίγει τις πόρτες του για δωρεάν εκπαιδευτικές παρουσιάσεις. Στην Επισκοπή στον ανακαινισμένο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις έργων από διεθνείς καλλιτέχνες, ενώ στο μαγικό πάρκο "Παναγιωτάκη" θα γίνουν μουσικές εκδηλώσεις. Ανάμεσα στις αξιόλογες δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται σεμινάρια μουσικής και ξενάγηση στις βυζαντινές εκκλησίες της Επισκοπής.

Στο Πάρκο Παναγιωτάκη θα γίνουν όλες οι μουσικές βραδιές από 5 έως και 12 Ιουλίου κάθε βράδυ στις 21:30. Παράλληλα, στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου θα πραγματοποιηθεί έκθεση 15 καταξιωμένων καλλιτεχνών από 4 έως 12 Ιουλίου από τις 18:00 έως τις 21:00

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ: http://aegeanartsfestival.wix.com/aafa   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News