default-image

Πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6s

Επιστήμη
Πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φθινόπωρο του 2015 η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 6s, το νέο της smartphone το οποίο όπως γνωρίζουμε για κάθε μοντέλο της σειράς που φέρνει στον τίτλο του το γράμμα S, αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του προκάτοχου του.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα 9to5mac, αρχής γενομένης από την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής η οποία είναι σχεδόν ίδια με αυτή του iPhone 6, διατηρώντας φυσικά τη μεταλλική κατασκευή. Η πηγή της ιστοσελίδας αναφέρει ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή στις διαστάσεις και το βάρος της συσκευής, κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη των 4.7 ιντσών θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της χωρίς κάποια αύξηση στις ίντσες.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το σασί της συσκευής, δείχνουν ακόμα ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο διπλό σύστημα φακών για τη φωτογραφική κάμερα του iPhone 6s όπως έχει αναφερθεί σε παλαιότερη φημολογία ενώ οι πλαστικές γραμμές στο πίσω μέρος οι οποίες κρύβουν τις κεραίες, κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

Εσωτερικά πάντως η τοποθέτηση των τσιπ αναμένεται να είναι διαφορετική από το περσινό μοντέλο, με την ιστοσελίδα να επιμένει ότι ένα σημαντικό νέο χαρακτηριστικό του iPhone 6s θα είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force Touch όπου θα είναι σε θέση να καταλάβει πόσο δυνατά πατάτε την οθόνη, προκειμένου να ενεργοποιήσει διαφορετικές λειτουργίες.

Πηγή: insomnia.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News