default-image

Τραυματίστηκε σε τροχαίο νεαρός "ντιλιβεράς"

Κρήτη
Τραυματίστηκε σε τροχαίο νεαρός "ντιλιβεράς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας νεαρός που δουλεύει ντιλίβερι σε ψητοπωλείο της Γρα Λυγιάς τραυματίστηκε στα πόδια και στο θώρακα, όταν το μηχανάκι ("παπάκι") που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος, στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Κώστα Τζουβελέκα, στην έξοδο της πόλης προς Γρα Λυγιά.

Ο νεαρός οδηγούσε το μηχανάκι του με κατεύθυνση προς τη Γρα Λυγιά και ο ηλικιωμένος επιχειρούσε να μπει για να παρκάρει στην αυλή του σπιτιού του δίπλα στο εστιατόριο "Mama's". Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου δυστυχώς δεν εφημέρευε ορθοπαιδικός και ακτινολόγος. Μετά από έναν πρώτο έλεγχο που έκαναν οι χειρούργοι στα τραύματά του τον έστειλαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο αφού δε φάνηκε στις εξετάσεις που του έγιναν ότι είχε κάποια εσωτερική αιμορραγία και το σίγουρο είναι ότι έχει γλιτώσει τα χειρότερα.

Το παιδί έχει καταγωγή από το Στόμιο. Οι γονείς του ενημερώθηκαν άμεσα, καθώς και η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου "Corner" όπου εργάζεται. Η εργοδότριά του τον συνόδευσε μαζί με τους γονείς του στον Άγιο Νικόλαο. Ευτυχώς ο νεαρός φορούσε καλό κράνος, και δεν υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Και αυτό το τροχαίο ατύχημα, πάντως, ανέδειξε τις τρομακτικές ελλείψεις σε γιατρούς και τεχνολόγους εργαστηρίων (Ακτινολογικό, Μικροβιολογικό) που συνεχίζουν να υπάρχουν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, υποχρεώνοντας εκατοντάδες πολιτών να τρέχουν σε γειτονικές πόλεις, ακόμα και για ένα απλό κάταγμα…

Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News