default-image

Πρόταση τριετίας σε Δαμιανάκη, Μπολάκη και Φαζό

Ποδόσφαιρο
Πρόταση τριετίας σε Δαμιανάκη, Μπολάκη και Φαζό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά του ΟΦΗ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον σχεδιασμό της κρητικής ομάδας για την επόμενη χρονιά στη Γ Εθνική.

Ο ΟΦΗ θέλει τους μικρούς που αναδείχθηκαν φέτος, να αποτελέσουν την βάση της κρητικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια και αυτό το περιεχόμενο είχε η συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τους Μπάμπη Δαμιανάκη (14/6/1995), Μανόλη Μπολάκη (20/10/1994) και Μανόλη Φαζό (12/8/1995), στους οποίους κατέθεσε πρόταση συνεργασίας για τρία χρόνια.

Η πρόταση είναι με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές σε σχέση με το πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο που οι τρείς παίκτες είχαν υπογράψει με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.. Ο κ. Πολεμαρχάκης ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ να σκεφθούν πολύ σοβαρά για το μέλλον τους την πρόταση του ΟΦΗ και  να δώσουν την οριστική τους απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας,, καθώς με την άφιξη του Μουράτ Σεροπιάν την επόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο, ξεκινάει και επίσημα ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΟΦΗ για την επόμενη χρονιά. Ο κ. Πολεμαρχάκης ξεκαθάρισε στους μικρούς του ΟΦΗ, ότι θέση και επιθυμία  της νέας διοίκησης της ομάδας είναι αυτά τα παιδιά να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που θα στηθεί με στόχο την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκ. Τους εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες τους και την επιθυμία να πορευθούν μαζί.. Οι ποδοσφαιριστές δεσμεύθηκαν ότι θα δώσουν την απάντηση τους στον ΟΦΗ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα στο Ηράκλειο ο Σεροπιάν

Την ίδια ώρα σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Μουράτ Σεροπιάν βρίσκεται σε καθημερινή βάση η νέα διοίκηση του ΟΦΗ, για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής του ΟΦΗ αναμένεται στο Ηράκλειο την προσεχή Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News