Ειδήσεις

O Μαρκ Ζάκερμπεργκ απαντά online στις ερωτήσεις των «φίλων» του

Πολλές φορές ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, έχει μπει στη διαδικασία να απαντήσει μέσα από τη σελίδα του στις ερωτήσεις των χρηστών. Του αρέσει εξάλλου να υπάρχει επικοινωνία και να ακούει τους προβληματισμούς των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης online συζήτησης, ο γνωστός Βρετανός φυσικός, Στίβεν Χόκινγκ, ρώτησε τον δημιουργό του Facebook:«Θα ήθελα να ξέρω μια ενοποιημένη θεωρία για τη βαρύτητα και τις άλλες δυνάμεις. Για ποιο από τα μεγάλα ερωτήματα της επιστήμης θα ήθελες να γνωρίζεις την απάντηση και γιατί;»

O Ζάκερμπεργκ, ενθουσιασμένος με την ερώτηση, έσπευσε να απαντήσει: «Αυτή είναι μια αρκετά καλή! Ενδιαφέρομαι περισσότερο για ερωτήσεις που αφορούν τους ανθρώπους. Τι θα μας επιτρέψει να ζήσουμε για πάντα; Πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε όλες τις ασθένειες; Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος;

Πώς λειτουργεί η διαδικασία της εκμάθησης και πώς μπορούμε να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους για να μαθαίνουν ένα εκατομμύριο φορές περισσότερα; Είμαι επίσης περίεργος για το αν υπάρχει ένας θεμελιώδης μαθηματικός νόμος που διέπει τις ανθρώπινες κοινωνικές σχέσεις και την ισορροπία του ποιοι και γιατί νοιαζόμαστε για κάτι. Σίγουρα υπάρχει».

Πηγή : topnews.gr

Σχόλια