default-image

Δείπνο στα λευκά και στα... μυστικά

Κόσμος
Δείπνο στα λευκά και στα... μυστικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες κόσμου και φέτος έσπευσε να ντυθεί στα λευκά να πάρει στα χέρια μαχαιροπήρουνα, τραπεζάκια και πετσετούλες μαζί με μεζέδες και καλό Γαλλικό κρασί και να δειπνήσει στο πιο πρωτότυπο πικ νίκ στον κόσμο.

Ο λόγος για το διάσημο πια δείπνο στα λευκά το οποίο φέτος έλαβε χώρα αιφνιδιαστικά, όπως ορίζει το έθιμο, έξω από το διάσημο Μουσείο του Λούβρου. Κάθε χρόνο οι διοργανωτές κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό την τοποθεσία του δείπνου μέχρι την τελευταία στιγμή.

Την τελευταία στιγμή γίνεται γνωστή η τοποθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι του Παρισιού κατακλύζονται από συνδαιτημόνες στα λευκά που με τα τραπεζομάντηλα και τα απαραίτητα για το πικ νικ στα χέρια σπεύδουν να απολαύσουν την εμπειρία. Και επειδή Γαλλική κουζίνα χωρίς στυλ δε γίνεται το δείπνο τα έχει κυριολεκτικά όλα. Κάθε χρόνο το δείπνο στα λευκά διοργανώνεται σε διαφορετικό μνημείο του Παρισιού και η επιτυχία του είναι δεδομένη.  

Η όλη ιδέα έχει εξελιχθεί σε εξαιρετικά δημοφιλής καθώς για φέτος έχουν προγραμματιστεί πάνω από 70 δείπνα στα λευκά κυρίως στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Αν ενδιαφέρεστε το επόμενο ραντεβού είναι για το Μόντρεαλ του Καναδά. Μην ρωτήσετε όμως που. Είπαμε… Είναι εφτασφράγιστο μυστικό.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News