Ειδήσεις

Ρέθυμνο: Ηχηρό πλήγμα στους χασισοκαλλιεργητές

Καίριο πλήγμα στους επίδοξους χασισοκαλλιεργητές κατάφερε σήμερα το πρωί η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου, που έφτασε στον εντοπισμό μεγάλης χασισοφυτείας. Όπως έγινε γνωστό, αριθμεί πάνω από 1.200 δενδρύλλια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών-δραστών.

Ειδικότερα εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους 1.292 δενδρύλλια κάνναβης και επιπλέον 100 φυτώρια κάνναβης.

Η έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, η επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, απέφερε θεαματικούς καρπούς.

Όπως ανακοινώθηκε, ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια