Ειδήσεις

"Ώρα ευθύνης για την κυβέρνηση" λένε Ηρακλειώτες βουλευτές

«Είναι ώρα ευθύνης μπροστά σε ένα δημοψήφισμα παραπλάνησης, καθώς το διακύβευμά του είναι ευρώ ή δραχμή», είπε στο Ράδιο 9,84 ο βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε παράλληλα στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσόγονου για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησης και επισήμανε ότι η επόμενη ημέρα που προτείνει η κυβέρνηση θα είναι καταστροφή για όλες τις παραγωγικές τάξεις του τόπου.

Α. Κοκοσάλης: «Εντείνεται ο εκβιασμός προς το λαό»

«Ο εκβιασμός προς τους πολίτες συνεχίζεται και από τις δύο πλευρές, που προσπαθούν να εκμαιεύσουν την ψήφο του στο "ναι" και στο "όχι" πολώνοντας το κλίμα», είναι η δήλωση του Ανδρέα Κοκοσάλη από την Επιτροπή Τομέα Ηρακλείου του ΚΚΕ.

«Η μόνη λύση είναι η επιλογή του ΚΚΕ», είπε επίσης.

Β. Κεγκέρογλου: «Ψευτοδίλημμα το "ναι" και το "όχι"»

«Ο τρόπος διεξαγωγής του δημοψηφίσματος δεν είναι δημοκρατικός καθώς είναι ψευτοδίλημμα το "ναι" και το "όχι".

Απαιτείται η συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης έστω και την ύστατη ώρα», η θέση του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Σπ. Δανέλλης: «Εκτός Ε.Ε. είναι η καταστροφή για την Ελλάδα»

«Έστω και σήμερα πρέπει να γίνει οτιδήποτε προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος με τους Ευρωπαίους ηγέτες καθώς η επόμενη μέρα θα είναι όλεθρος για τη χώρα και τους πολίτες της», επανέλαβε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Σχόλια