default-image

Ο Μέσι του έσωσε τη ζωή!

Ποδόσφαιρο
Ο Μέσι του έσωσε τη ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν σας έλεγε κάποιος ότι είπε τις λέξεις «Λιονέλ Μέσι» και γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, μάλλον θα σκεφτόσασταν κάποιο αρρωστημένο παιχνίδι γνώσεων. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, δυστυχώς όμως ο 28χρονος Αργεντινός Σαντιάγο Λόπες Μενέντες χρειάστηκε να επικαλεστεί τον... Λιονέλ Μέσι προκειμένου να παραμείνει ζωντανός!

Ο 28χρονος μηχανικός απήχθη στη Νιγηρία και κρατούταν όμηρος για τρεις ημέρες, αφέθηκε τελικά ελεύθερος και αποκάλυψε μια συγκλονιστική ιστορία. Ο Μενέντες εργαζόταν στη Νιγηρία από την περασμένη χρονιά, φυτεύοντας σόγια και καλαμπόκι κοντά στην πόλη Κονταγκόρα στα βορειοδυτικά της Νιγηρίας.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας απήχθη και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους απαγωγείς του οι οποίοι δεν μιλούσαν σχεδόν καθόλου αγγλικά και νόμιζαν πως ο Μενέντες ήταν από τη Βόρεια Αμερική. Μέσα στην απελπισία του ο Μενέντες προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι είναι Αργεντινός και τελικά κατάφερε να τους ηρεμήσει επαναλαμβάνοντας τη λέξη «Μέσι, Μέσι, Μέσι».

Τελικά οι απαγωγείς ηρέμησαν και έπειτα από τρεις ημέρες η εταιρία για την οποία εργάζεται ο 28χρονος πλήρωσε τα λύτρα που ζητούσαν αυτοί που τον κρατούσαν όμηρο. Όταν επέστρεψε στην Αργεντινή ο αδερφός του Σαντιάγο, Χόρχε, μίλησε στην εφημερίδα Clarin και αποκάλυψε ότι ο αδερφός του του είπε: «Πείτε σε όλους ότι είμαι αιώνια ευγνώμων στον Μέσι. Το ότι είπα το όνομά του με κράτησε στη ζωή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News