default-image

Διαψεύδει τον Γεωργέα ο Αμαραντίδης

Ποδόσφαιρο
Διαψεύδει τον Γεωργέα ο Αμαραντίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέψευσε το Νίκο Γεωργέα και τα όσα ο αμυντικός της ΑΕΚ κατήγγειλε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Δημήτρης Αμαραντίδης καταθέτοντας για το ματς Ολυμπιακού-Βέροιας.

«Για αυτό το θέμα λέει ψέματα, νομίζω ότι λέει ψέματα, δεν έχω ακούσει κάτι από τον Λαναρή. Δεν είδα χαλαρότητα, παίξαμε το παιχνίδι μας αλλά ήταν μεγάλη η πίεση. Αυτά τα γκολ μπαίνουνε και θα μπούνε και άλλα τέτοια γκολ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμαραντίδης.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο οποίος ήταν αναπληρωματικός τερματοφύλακας στο επίμαχο παιχνίδι, τόνισε: «Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα, δεν γνωρίζω κάτι. Δεν άκουσα τίποτα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα, ότι μπορεί να έγινε αυτό το πράγμα. Δεν κάναμε πολύ παρέα με Γεωργέα, τα τυπικά».

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν είδε τον Γεωργέα να ζητά αλλαγή από τον καλαϊτζίδη, ο Κοτταρίδης τόνισε: «Όχι δεν τον είδα αλλά μπορεί και να μην τον έβλεπα. Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω τίποτα, τώρα το τι καταθέτει ο Γεωργέας. Δεν μπορούσα να δω ποιος μπήκε στα αποδυτήρια. Δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό. Εγώ είδα ότι παίζαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Και αν ήμασταν τυχεροί θα το παίρναμε. Πρώτη φορά ακούω ότι στήθηκε το παιχνίδι, ότι στήνονται τα παιχνίδια, δεν ενημερώθηκα ποτέ και από κανέναν ότι ήταν στημένο, το τι καταθέτει ο Γεωργέας είναι δικό του θέμα. Μου είχε μείνει η εικόνα ότι δεν ήταν πέναλτι. Κατά τη δικιά μου κρίση δεν ήταν πέναλτι. Ο Καλαϊτζίδης είναι περίεργος χαρακτήρας, απότομος, απρόσιτος».

Ο Κοτταρίδης ρωτήθηκε εάν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίον αρνήθηκε να έρθει να καταθέσει ο Καλαϊτζίδης, λέγοντας: «Δεν γνωρίζω. Μου έχει μείνει σαν εικόνα ότι ο Γεωργέας έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Για τον Καφέ μου έχει μείνει η ίδια εικόνα. Ότι ήταν και αυτός τραυματίας. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι τραυματισμός ήταν. Δεν είμαι γιατρός. Δεν μου είπε κανείς ότι το ματς ήταν στημένο, πιστεύω ότι αν ήταν θα μου είχε πει κάτι, θα το θυμόμουν. Στον πάγκο δεν ειπώθηκε τίποτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News