default-image

Παπαθεοδώρου: «Σημασία έχει ότι νικήσαμε»

Μπάσκετ
Παπαθεοδώρου: «Σημασία έχει ότι νικήσαμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Εθνική μας στο ματς με τη Δομινικανή Δημοκρατία στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αλλά και στη σημαντικότητα του αγώνα με τη Σερβία την Τρίτη.

«Ο αντίπαλός μας ήταν μια ομάδα που είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία και στον αγώνα με τη Σερβία, αλλά και στην περίοδο προετοιμασίας. Μας δημιούργησε προβλήματα η άμυνα ζώνης και η παθητικότητα με την οποία έπαιζαν. Στην άμυνα είχαμε καλές συνεργασίες, αλλά δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση με αποτέλεσμα να έχουμε άστοχα σουτ. Καταφέραμε όμως να κάνουμε κάποια κλεψίματα, βάλαμε 1-2 σουτ και  στο τέλος νικήσαμε», επισήμανε ο προπονητής της Εθνικής μας και πρόσθεσε για το ματς με τη Σερβία:

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη για τον Χαραλαμπόπουλο. Το βασικό για μας είναι ο Βασίλης να είναι 100% υγιής και έτοιμος. Αν δεν είναι έτοιμος θα κάνουμε υπομονή και θα περιμένουμε. Το παιχνίδι με τη Σερβία είναι πολύ δύσκολο, είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την κατάταξή μας. Θα ξεκουραστούμε τώρα και από αύριο θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News