default-image

Ατέλειωτες ουρές αυτή την ώρα στα βενζινάδικα

Κρήτη
Ατέλειωτες ουρές αυτή την ώρα στα βενζινάδικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ατέλειωτες ουρές σχηματίζονται αυτή την ώρα και στα πρατήρια υγρών καυσίμων στο Ηράκλειο, καθώς οι πολίτες στη σκιά των εξελίξεων και των ανατροπών που θα τεθούν σε ισχύ από αύριο στο τραπεζικό σύστημα σπεύδουν να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα καύσιμα προκειμένου να μπορέσουν να κινήσουν τα οχήματα τους.

Είναι ενδεικτικό πως αυτή την στιγμή οι ουρές είναι τεράστιες ενώ δε λείπουν και οι περιπτώσεις πρατηρίων στα οποία τα καύσιμα στερεύουν με τους καταναλωτές να φεύγουν τελικά άπραγοι.

Ευτυχώς πάντως, είναι συνεχής η τροφοδοσία, καθώς οι εκτιμήσεις λένε πως σήμερα πια η ζήτηση στα υγρά καύσιμα άρχισε να αυξάνεται από το πρωί του Σαββάτου και σήμερα πια παράγοντες της αγοράς λένε για αύξηση που αγγίζει το 90 με 100%.

Ανακοίνωση από τα Ελληνικά Πετρέλαια

Διαβεβαιώσεις για επάρκεια καυσίμων και κανονική λειτουργία των πρατηρίων έδωσε  ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γρηγόρης Στεργιούλης.

Η ανακοίνωση των ΕΛΠΕ:

«Τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ λειτουργούν κανονικά εξασφαλίζοντας πλήρως τις ανάγκες τις αγοράς. Τα ΕΛΠΕ διατηρούν αποθέματα καυσίμων για πολλούς μήνες. Είναι εξασφαλισμένη και η περαιτέρω προμήθεια των διυλιστηρίων μας με «αργό πετρέλαιο». Τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και ΒΡ λειτουργούν κανονικά με απόλυτα εξασφαλισμένη την τροφοδοσία τους. Οι πελάτες των πρατηρίων δύνανται, όπως πάντα, να εξυπηρετηθούν πληρώνοντας με κάθε νόμιμο τρόπο (μετρητά, κάρτες κ.λπ.). Οτιδήποτε άλλο, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Η ζήτηση στην αγορά καυσίμων είναι αυξημένη από το Σάββατο, ωστόσο όπως επισημαίνεται και από πηγές των εταιρειών εμπορίας αλλά και των βενζινοπωλών ο εφοδιασμός γίνεται κανονικά».

Στέλλα Τερζάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News