default-image

Βέλγιο: Ανατράπηκε λεωφορείο που επέβαιναν παιδιά - Νεκρός ο οδηγός

Κόσμος
Βέλγιο: Ανατράπηκε λεωφορείο που επέβαιναν παιδιά - Νεκρός ο οδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεωφορείο που μετέφερε 34 παιδιά από τη Βρετανία και επτά ενήλικες έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο Βέλγιο, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με το δήμαρχο της περιοχής που συνέβη το δυστύχημα, νεκρός είναι ένας εκ των οδηγών του.

Κανένα από τα παιδιά ή τους έξι ενήλικες που τα συνόδευαν δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα, που σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε40 κοντά στις ακτές του Βελγίου.

«Ένας οδηγός σκοτώθηκε, ο άλλος έχει τραυματιστεί σοβαρά. Κάποια από τα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο και σε τοπικά ιατρικά κέντρα» δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς η Τζάνα Ρόμελ Οπστάελε, δήμαρχος της πόλης Μιντελκέρκε.

Το λεωφορείο φέρεται να ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Α18 (Ε40) στην περιοχή Middelkerke της Δυτικής Φλάνδρας, στις 09:45 (τοπική ώρα). Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το λεωφορείο συγκρούστηκε σε πυλώνα μιας γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News