default-image

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ ενάντια στα ναρκωτικά

Κρήτη
Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ ενάντια στα ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβάλλονται οι διήμερες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει για σήμερα 27 και αύριο 28 Ιούνη (αθλητικά τουρνουά) ενάντια στα ναρκωτικά λόγω των πολιτικών εξελίξεων, σύμφωνα με ανακοίνωση των Τ.Ο. Ηρακλείου της ΚΝΕ, που καλούν τη νεολαία και το λαό του Ηρακλείου σήμερα Σάββατο στις 19:00, στην πλατεία Ελευθερίας, σε πολιτική συγκέντρωση, όπου θα μιλήσει η γραμματέας του ΣΠ Κρήτης και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ Νικολέττα Χριστοδουλοπούλου.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Τ.Ο. Ηρακλείου της ΚΝΕ, «ο αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά είναι αγώνας για τη ζωή, είναι αγώνας για καθαρή σκέψη και συνειδητή δράση. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα, κανείς δεν πρέπει να "σπαταλά" τη ζωή του ψάχνοντας λύση στη φυγή. Ο αγώνας αυτός βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο της δράσης της ΚΝΕ, και θα εκφραστεί το επόμενο διάστημα μέσα από τις δραστηριότητες που θα προγραμματιστούν εκ νέου.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό, στο επικείμενο δημοψήφισμα, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να απορρίψει τόσο την πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ όσο και την πρόταση της κυβέρνησης, γιατί και οι δύο αυτές προτάσεις περιέχουν βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που θα έρθουν να προστεθούν στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, που παραμένουν άθικτα.

Η κυβέρνηση ουσιαστικά καλεί το λαό να εγκρίνει τη δική της πρόταση προς τους δανειστές, η οποία είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Εξαπατά το λαό για να συναινέσει στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της. Ο λαός να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Να σηκώσει το ανάστημά του και να εκφράσει με όλα τα μέσα και τους τρόπους την αντίθεσή του στην Ε.Ε. και τα μνημόνια διαρκείας που αυτή φέρνει.

Το ΚΚΕ θεωρεί ότι στο δημοψήφισμα η απάντηση του ελληνικού λαού πρέπει να είναι μία: "Όχι στις προτάσεις για συμφωνία τόσο των τριών θεσμών όσο και της ελληνικής κυβέρνησης - Αποδέσμευση τώρα από την Ε.Ε.".

Οι Τ.Ο Ηρακλείου της ΚΝΕ καλούν τη νεολαία και το λαό του Ηρακλείου, σήμερα Σάββατο 27 Ιούνη στις 19:00, στην πλατεία Ελευθερίας, σε πολιτική συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Χριστοδουλοπούλου Νικολέττα, γραμματέα του ΣΠ Κρήτης και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News