default-image

Ν.Δ. για δημοψήφισμα: "Εξυπηρετούν το λόμπι της δραχμής"

Ελλάδα
Ν.Δ. για δημοψήφισμα: "Εξυπηρετούν το λόμπι της δραχμής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για κρυφή ατζέντα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που αποκαλύπτεται τώρα, κάνουν λόγο στη Νέα Δημοκρατία, μετά τη συνεδρίαση του έκτακτου Πολιτικού Συμβουλίου, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, που ολοκληρώθηκε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, μετά από μία περίπου ώρα που διήρκεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Συγγρού, το συμπέρασμα που βγαίνει από όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. είναι ότι «τώρα αποκαλύπτεται η κρυφή ατζέντα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», και πως «έκαναν σκόπιμη καθυστέρηση, έμπλεξαν τη χώρα στη δημιουργική ασάφεια και φανερώθηκαν οι πραγματικοί σκοποί τους».

Στελέχη της Ν.Δ. υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής. «Το πραγματικό ερώτημα που πραγματικά θέτουν στον ελληνικό λαό είναι ευρώ ή δραχμή», αναφέρουν πηγές της Συγγρού.

Αποχωρώντας από τη συνεδρίαση μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου υπογράμμιζαν ότι «δε λέμε τίποτα τώρα, είναι κρίσιμες οι ώρες. Δε βοηθάει αυτή την ώρα να μιλάμε. Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή σε όλα τα επίπεδα είναι κρίσιμες οι ώρες δε βοηθάει».

Άλλο στέλεχος σημείωνε ότι «θα κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας στη Βουλή. Θα δώσουμε τη μάχη για την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη».

Ωστόσο, τα περισσότερα μέλη του πολιτικού συμβούλιο απέφυγαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους για το ποιες κινήσεις θα ακολουθήσει η Ν.Δ. τις επόμενες ώρες στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε τηλεφωνικά λίγα λεπτά πριν από το διάγγελμα του πρωθυπουργού από τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση για την απόφαση της κυβέρνησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News