default-image

Α.Σαμαράς; "Ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο"

Ελλάδα
Α.Σαμαράς; "Ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε απόλυτο αδιέξοδο έφερε τη χώρα ο κ. Τσίπρας», τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «με το "ναι" ή το "όχι"»,  ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα εκτός Ευρώπης.

Όπως εκτιμά ο κ. Σαμαράς, ο κ. Τσίπρας έφερε τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο, ανάμεσα σε μια απαράδεκτη συμφωνία και στην έξοδο από την Ευρώπη.

Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για «απαράδεκτη» συμφωνία των θεσμών, που ελάχιστα διαφέρει από εκείνη που ο κ. Τσίπρας πρότεινε πριν λίγες μέρες.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας οδηγεί σε δημοψήφισμα με ερώτημα ουσιαστικά ναι ή όχι στην Ευρώπη. Και προτείνει ρήξη με όλους τους εταίρους και έξοδο από το ευρώ», συμπληρώνει ο κ. Σαμαράς.

«Μοιραίος, αδύναμος και ανεύθυνος, απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη, διχάζει τον Ελληνικό λαό και ρίχνει στις πλάτες του τις ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος», προσθέτει.

Όπως τονίζει ο κ. Σαμαράς, η ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κατάκτηση της Ελλάδας, με τη Νέα Δημοκρατία να τάσσεται με το μέτωπο της Δημοκρατίας και της Ευρώπης.

«Όχι υπέρ εκείνης ή της άλλης συμφωνίας. Αλλά υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Γιατί κάθε άλλη θέση θα ήταν ολέθρια, κοινωνικά και εθνικά για την πατρίδα μας», καταλήγει ο κ. Σαμαράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News