Ειδήσεις

Ξεκίνησε το επιμορφωτικό σεμινάριο ενθάρρυνσης γυναικών

Με σημαντική συμμετοχή και διευρυμένη αντιπροσωπευτικότητα ξεκίνησε σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) με στόχο την ενθάρρυνση των γυναικών για την ανάδειξή τους στα κέντρα πολιτικής ευθύνης.

Το πρόγραμμα σήμερα θα εξελιχτεί σε θεωρητικό και βιωματικό στάδιο μέχρι αργά το βράδυ και θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και την ολοκλήρωση του Β' κύκλου, την Τρίτη 30 Ιουνίου, από εξειδικευμένους επιμορφωτές στο πεδίο αυτό.

Στο χαιρετισμό που έστειλε προς τις συμμετέχουσες στο σεμινάριο της Περιφέρειας Κρήτης, η πρόεδρος του ΚΕΘΙ κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου, αφού τις ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του φορέα, τόνισε ότι «η αλλαγή του πολιτικού γίγνεσθαι μέσα από τη πλατιά συμμετοχή των γυναικών αποτελεί όραμα για το ΚΕΘΙ, που στο εξής θα ενισχύει ουσιαστικά και με κάθε δυνατό τρόπο την πορεία όσων γυναικών επιλέξουν να αναδειχτούν στον πολιτικό στίβο».

Ο χαιρετισμός της Ειρήνης Αγαθοπούλου κατέληγε με τη δέσμευση για συνέχιση της επικοινωνίας που ξεκίνησε σήμερα με το σεμινάριο αυτό και με άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα συντείνουν στους ατομικούς στόχους των γυναικών που συμμετέχουν.

Σχόλια