default-image

Ευχές και εκδηλώσεις για τους συμμετέχοντες των Πανελλαδικών

Κρήτη
Ευχές και εκδηλώσεις για τους συμμετέχοντες των Πανελλαδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων, ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης συγχαίρει με μήνυμά του τους μαθητές των Λυκείων του δήμου Κισσάμου, που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

Παράλληλα ανακοινώνει τη διοργάνωση, το αμέσως προσεχές διάστημα, ειδικής τιμητικής εκδήλωσης βράβευσης όλων των διακριθέντων μαθητών των δύο Λυκείων του δήμου (Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.), αλλά και μια συμβολική κίνηση που προτίθεται να υλοποιήσει η δημοτική Αρχή και δεν είναι άλλη από το να δώσει ως βραβείο από ένα tablet pc στον πρώτο αριστεύσαντα απόφοιτο κάθε σχολείου.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Κισσάμου επισημαίνει τα εξής: «Μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες για την επίπονη και μακροχρόνια προσπάθειά τους, τόσο σε όσους είδαν τις προσπάθειές τους να ευοδώνονται πετυχαίνοντας το στόχο τους με την είσοδο τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας, όσο και σε όσους δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν το στόχο τους τονίζοντάς τους ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση των ονείρων τους, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και καταξίωση.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη στο δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών, όπως και στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ως δεύτερη οικογένεια, στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών και αγωνίστηκαν να τους μεταδώσουν την απαιτούμενη γνώση στην προσπάθειά τους για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Ο Δήμος Κισσάμου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια των μαθητών που πέτυχαν στις πανελλαδικές Εξετάσεις, θα διοργανώσει το αμέσως προσεχές διάστημα, ειδική τιμητική εκδήλωση βράβευσης όλων των διακριθέντων μαθητών των δύο Λυκείων του δήμου μας (Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ.), ενώ προχωρώντας σε μια συμβολική κίνηση θα δώσει στον πρώτο αριστεύσαντα απόφοιτο κάθε σχολείου και από ένα tablet pc».

Τέλος, με σχετικό μήνυμά του και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κισσάμου κ. Βασίλης Γλαμπεδάκης συγχαίρει θερμά τους μαθητές των Λυκείων της Κισσάμου για την προσπάθεια και τον αγώνα που κατέβαλλαν καθ' όλη τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων και ιδίως στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχεται να έχουν υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει, ευχαριστώντας παράλληλα τους εκπαιδευτικούς για το πολύπλευρο εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και όλους τους γονείς για τη στήριξή τους στον αγώνα των μαθητών για ευόδωση των στόχων τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News