default-image

Με Ντόρσεϊ η Εθνική Εφήβων

Μπάσκετ
Με Ντόρσεϊ η Εθνική Εφήβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχυμένη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα εμφανιστεί, όπως όλα δείχνουν, η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ηρακλείου που αρχίζει το Σάββατο.

Οι διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στον παίκτη κινήθηκαν τάχιστα από την ΕΟΚ και τις αρμόδιες αρχές, ο 19χρονος γκαρντ το εξασφάλισε και σήμερα θα δηλωθεί στη FIBA, που απομένει να εγκρίνει την παρουσία του στη δωδεκάδα της ελληνικής ομάδας. Ο γεννημένος στην Καλιφόρνια άσος μετρά ήδη συμμετοχές σε φιλικά με την Εθνική Εφήβων και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το Σάββατο απέναντι στη Νότιο Κορέα.

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δίνει το δικό του αγώνα. Μετά το διάστρεμμα που υπέστη την Τρίτη στο φιλικό με τις ΗΠΑ, ακολουθεί εντατικές θεραπείες. Η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση και στόχος είναι να προλάβει το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι, που θα γίνει την Τετάρτη. Θεωρείται ήδη δεδομένο πως χάνει τους αγώνες με Νότιο Κορέα το Σάββατο, Δομινικανή Δημοκρατία την Κυριακή, πιθανότατα και αυτόν με τη Σερβία τη Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News