default-image

Με επιτυχία η avant premiere του "Κιτρινομύτη"

Οικονομία
Με επιτυχία η avant premiere του "Κιτρινομύτη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Odeon άνοιξε τις πύλες της για άλλη μια φορά για τον Όμιλο της "ΚΡΗΤΗ TV" αλλά και για τους ακροατές του Ράδιο 9,84 που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς καθημερινά για να κερδίσουν τη θέση τους στην avant premiere της απίθανη παιδικής ταινία "Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις" την Τετάρτη 24 Ιουνίου στον κινηματογράφο Odeon Talos.

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας και πλήθος κόσμου έσπευσε να την παρακολουθήσει. Γονείς και παιδιά σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση, απόλαυσαν τον γλυκύτατο Κιτρινομύτη στις τρελές μα τόσο τρελές πτήσεις του…

Μοναδικά μηνύματα αποκόμισαν από την υπέροχη παιδική ταινία της Οdeon οι λιλιπούτιοι σινεφίλ, ευφάνταστα animation, έξυπνοι διάλογοι και ένα παραμυθένιο τοπίο που σου δίνει την αίσθηση του αληθινού νιώθοντας ότι είσαι και εσύ ανάμεσα στην παρέα των πανέξυπνων ηρώων…

Πρόκειται για μια ταινία που αξίζει να την παρακολουθήσουν τα παιδιά, αφού τα είχε όλα… δράση, συγκίνηση, χιούμορ και τον Κιτρινομύτη με την παρέα του να σε ξεσηκώνει για τρελές πτήσεις.

Ευχαριστούμε την Οdeon για την αποκλειστικότητα και την Odeon Talos για τη φιλοξενία και στην επόμενη με το καλό..!

Yellowbird | "Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις"

Ένα ηρωικό ταξίδι… με τον πιο απίθανο ήρωα! Αυτός είναι ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά για μια δική του οικογένεια. Χάρη σε ένα γύρισμα της τύχης, αναγκάζεται να αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο: εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική. Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν - κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του! Το υπέροχό του ταξίδι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Ντε Βίτα

Ηθοποιοί: μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News