default-image

"Επώδυνα τα μέτρα-Το 50% του μισθού μου σε κοινωνικές δομές"

Κρήτη
"Επώδυνα τα μέτρα-Το 50% του μισθού μου σε κοινωνικές δομές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εκβιαστική και απάνθρωπη η στάση των δανειστών. Όσο κι αν προσπαθήσεις φαίνεται να μην υπάρχει εύκολη λύση.

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να προχωρήσουν. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό μας», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Δαμαβολίτης στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη. «Ουδεμία σχέση με τα όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά έχουν όλα όσα θα ακολουθήσουν», προσθέτει.  

«Τα μέτρα θα είναι εξαιρετικά σκληρά όσο και αν λέμε ότι θα έχουν δίκαιη κοινωνικά κατανομή. Επειδή ηθικά είμαι υπόλογος απέναντι στον κόσμο που με ψήφισε για άλλα, και άλλα θα δει να συμβαίνουν, πολιτικά ας μου αποδώσει τις ευθύνες που μου αναλογούν, προσωπικά όμως αισθάνομαι την ανάγκη να του δείξω ότι τα μέτρα που θα είναι σκληρά θα μας αφορούν όλους και πρακτικά και όχι εγώ ως βουλευτής θα υποστώ μόνο πολιτική κριτική.

Ήδη προσωπικά αλλά και ο βουλευτής κ. Παπαχριστόπουλος προχωρήσαμε στην καταβολή του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης μας κάθε μήνα σε στοχευμένες κοινωνικές δομές και οι σχετικές αποδείξεις θα δημοσιεύονται στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

Ως πρώτη δράση στο Ηράκλειο από κοινού το 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης κατατίθεται στον ΟΚΑΝΑ και τη "Ζωοδόχο Πηγή" (ίδρυμα παιδιών με αναπηρία) στο Ηράκλειο».

«Η θέση των ΑΝΕΛ και η δική μου προσωπικά θα καθοριστεί μέσα από τα όργανα του κόμματος με την τελική συμφωνία για τη διευθέτηση του χρέους αλλά και το ΦΠΑ στα νησιά που θα πρέπει να τα περιλαμβάνει», πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε σχετικά για τη δική του τελική στάση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News