default-image

Τελευταία "επεισόδια" για Σλούκα

Μπάσκετ
Τελευταία "επεισόδια" για Σλούκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιθανότητες παραμονής του Κώστα Σλούκα δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη και ο 25χρονος γκαρντ κλίνει όλο και περισσότερο προς το «ναι» στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Όμως πριν το πει, θα προηγηθεί-σήμερα ή αύριο λογικά-ένα ραντεβού με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Πόσω μάλλον αν αυτή τελικά γίνει με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, από το περιβάλλον των οποίων προκύπτει πως θα ένιωθαν δυσαρέσκεια αν επιβεβαιωνόταν πως ο παίκτης συναντήθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Αθήνα κι ανέβαλε το ραντεβού μαζί τους.

Ο διεθνής άσος δεν πρόκειται να αποχωρήσει προτού μιλήσει με τα αφεντικά της ΚΑΕ. Θεωρεί πως τους το χρωστά, αφού εκείνοι πόνταραν στο ταλέντο του κι επέμεναν να πάρει ευκαιρίες, όταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήθελε να τον δώσει δανεικό. Και αν βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο παραμονής. Κάποιοι εκτιμούν πως με μια πρόταση της τάξεως των 800.000 ευρώ το χρόνο και διετές συμβόλαιο (ο Ολυμπιακός προσφέρει τώρα τριετές με 2 εκατ. ευρώ συνολικά και η Φενέρ 2+1 χρόνια με 1 εκατ. ευρώ ετησίως) ο Σλούκας θα μείνει.

Σε περίπτωση που τελικά ο Κώστας Σλούκας αποτελέσει παρελθόν, βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του είναι ο Νίκος Ζήσης. Ο 32χρονος γκαρντ διαθέτει και ποιότητα, αλλά και πλούσια εμπειρία, είναι Έλληνας (συνεπώς δεν θα αλλάξει ο σχεδιασμός για τις θέσεις των ξένων) και… κοινής αποδοχής, ενώ και ο ίδιος θέλει να συνεργαστεί με τον κολλητό και κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από δέκα χρόνια στην ξενιτιά.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, στην έξοδο βρίσκονται μετά τον Ντάρντεν και οι Πέτγουεϊ-Λαφαγέτ, καθώς αναζητείται κάτι καλύτερο για τις θέσεις τους. Ο Πάτρικ Γιανγκ παραμένει ο μεγάλος στόχος για τη θέση «5», αλλά δεν είναι απλή περίπτωση γιατί έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και το κασέ του έχει εκτοξευτεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News