default-image

Η τροχονόμος… υπερήρωας

Κόσμος
Η τροχονόμος… υπερήρωας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια θα μπορούσε να είναι η λύση για να σταματήσει το κακό με τους οδηγούς που παρκάρουν όπου βρουν; Αυτή. Μια τροχονόμος… Χουλκ που ξέρει να τους βάζει στη θέση τους. Εν προκειμένω στη Νέα Υόρκη. Φυσικά επρόκειτο για φάρσα που καταγράφηκε από κρυμμένες κάμερες και χρησιμοποιήθηκε για τη διαφήμιση αυτοκινήτων.

Ο οδηγός ταξί ονόματι Μπόμπι πάρκαρε εκεί που τον βόλευε αδιαφορώντας για τον ΚΟΚ και βρήκε το μάστορα του από την τροχονόμο Τζένι. Αφού ο οδηγός το παίζει δύσκολος και η κλήση δεν πιάνει τόπο η Τζένι αποφασίσει να δράσει.

Αν και μικρόσωμη παίρνει ύφος σταματά στο μπροστινό μέρος του οχήματος και σαν να ήταν πούπουλο το σηκώνει στον αέρα αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς και τους οδηγούς. Σημειώστε ότι οι αντιδράσεις του κόσμου είναι αληθινές και καταγράφηκαν σε διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης όπου γυρίστηκε η φάρσα.  

Φυσικά η Τζένι δεν είχε υπερφυσικές δυνάμεις. Άλλωστε δεν ήταν καν τροχονόμος αλλά ηθοποιός, η Τζένι Ρουίζα. Η εξήγηση για τα όσα έκαναν τους Νεουορκέζους να τρίβουν τα μάτια τους είναι απλή. Η ομάδα που οργάνωσε τη φάρσα μετέτρεψε το αυτοκίνητο, αφαιρώντας τη μηχανή και τοποθετώντας ράβδους χάλυβα στο πορτμπαγκάζ.

Έτσι, όταν η «τροχονόμος» το σήκωσε από το μπροστά μέρος, ουσιαστικά ήταν σαν να σήκωνε 6-9 κιλά. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο όπου όπως ήταν φυσικό έγινε… χαμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News