default-image

Κόντρα στους ΑΝ.ΕΛ. για το... Άουσβιτς

Ελλάδα
Κόντρα στους ΑΝ.ΕΛ. για το... Άουσβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξαφνικός εμφύλιος ξέσπασε στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τους Δημήτρη Καμμένο και Μαρίνα Χρυσοβελώνη να έχουν έντονο φραστικό επεισόδιο στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Ο κ. Καμμένος μάλιστα φέρεται να κινήθηκε με απειλητικό ύφος προς την εκπρόσωπο του κόμματος, από την οποία ζητούσε εξηγήσεις για ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του, με αποτέλεσμα η κυρία Χρυσοβελώνη να ζητήσει την προστασία της φρουράς του Κοινοβουλίου.

Αφορμή για το θερμό επεισόδιο αποτέλεσε η ανακοίνωση της κυρίας Χρυσοβελώνη πως «η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ.».

Ο κ. Καμμένος είχε αναρτήσει φωτογραφία του στρατοπέδου του Αουσβιτς, με τίτλο «Μένουμε Ευρώπη»!

Η ανακοίνωση φαίνεται πως προκάλεσε τον εκνευρισμό του βουλευτή, ο οποίος περίμενε την εκπρόσωπο του κόμματός του στα σκαλιά της εισόδου του Κοινοβουλίου. Όταν την είδε, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, ζητώντας εξηγήσεις. Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός:

- Δ. Καμμένος: Να σου πω! Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Εχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου!

Ο βουλευτής μάλιστα ήταν φανερά εκνευρισμένος, με αποτέλεσμα να πιάσει την κυρία Χρυσοβελώνη από το πέτο του σακακιού της και να της φωνάζει: «Απάντησέ μου! Ποια νομίζεις ότι είσαι;». «Μην τολμήσεις και ξαναβάλεις το όνομά μου σε ανακοίνωσή σου!» την απείλησε ακόμη.

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Χρυσοβελώνη του απάντησε ότι, αν δεν την αφήσει, θα φωνάξει τον φρούραρχο και σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύο άτομα της φρουράς της Βουλής, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει.

Η κυρία Χρυσοβελώνη, συνομιλώντας με βουλευτές, είπε: «Ό,τι έκανα, το έκανα κατ' εντολή του προέδρου. Με περίμενε απ' έξω και βγαίνοντας ήρθε με βίαιο τρόπο, προκλητικά απέναντί μου και μου είπε: "Άκου εδώ κοριτσάκι μου, δε θα βγάζεις εσύ το όνομά μου έτσι. Άντε από δω πέρα που σε έχουμε και σε ταΐζουμε"».

Πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί να έχει οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε διαφωνία, αλλά θα μπορούσαμε να τα λύσουμε στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. και όχι έξω στο προαύλιο, μπροστά στον κόσμο και τους βουλευτές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News